Onderscheiding voor M.Heikamp

2

Westeremden – Burgemeester Rodenboog van de gemeente Loppersum reikte vrijdagochtend drie een koninklijke onderscheidingen uit in de gemeente. Mevrouw M. Heikamp-Eltink werd  benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
. M.Heikamp doet de vrijwillige activiteiten altijd met veel plezier en enthousiasme. Zij wordt gekwalificeerd als “iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd”.

Hieronder staan de verdiensten van M.Heikamp.
1985 – heden Penningmeester van de afdeling ’t Zandt en van de afdeling ’t Oostelijk Ommeland van de FNV bouw. Bij de afdeling ’t Zandt regelde zij de verzilvering van de vakantiebonnen. De afdeling ’t Oostelijk Ommeland, ontstond uit een fusie tussen drie afdelingen. Naast haar bestuurlijke taken staat ze tot op heden altijd klaar als vraagbaak voor de leden, helpt zij ieder jaar in maart leden met het invullen van de belastingaangiften (ca. 125 leden) en organiseert zij thema-, kaart- en sjoelavonden.
1992 – heden Vrijwilliger bij Voetbalvereniging Zeerijp De Fivel. Aanvankelijk was zij jeugdleider. Bovendien is zij lid van de Kantinecommissie. Zij regelt de bemensing en draait zowel twee tot drie keer per week kantinediensten als ook bij vergaderingen en sponsoravonden. Tot 2004 fungeerde de kantine van de voetbalclub bovendien als ‘dorpshuis’. Zij verzorgt bovendien de was van het eerste elftal. De uitreiking werd gedaan in de voetbalkantine van De Fivel in Zeerijp.heikamp