Jaarvergadering Orando 2015

4

Westeremden- Vrijdagavond vond er een jaarvergadering plaats in ons dorpshuis van Orando .
De opkomst dit jaar was uitstekend te noemen.de voorzitter Jack Olhsen verwelkomde de aanwezigen in het Dorpshuis met het vermelden van de mensen die niet meer in ons midden zijn en ging daarna over tot orde van de dag. De kascommissie bestaande uit Ger Wibbens en Geir Eide werden gecontroleerd en werd goed bevonden, ook moest er nieuwe kascommissie gevormd worden om de kas voor de volgende keer te controleren, hierbij was Ger Wibbens en Egbert Smit berijd om de taak op zich te nemen, Mieke Bartels is reserve. Ook bij de bestuursleden werd er afscheid genomen door twee leden dat zijn Elly Kamminga en Jack Olhsen, Elly Kamminga was de spil in het bestuur zij nam diverse taken op zich en dat deed ze met veel plezier en vond dat na zeven jaar de taak nu, maar eens door een andere moest gebeuren, ze kreeg van het bestuur een bos bloemen en een mooie foto waar zij haar taak beoefende, en een kan met opschrift. Daarna nam na zeven jaar ook Jack Olhsen als voorzitter afscheid van Orando,en ook hij deed dat met plezier vertelde hij,Jack was vaak te vinden in het dorp en hielp ook altijd mee als voorzitter, dat zit in m, n bloed vertelde Jack ik loop niet weg voor klusjes die eigenlijk door een andere behoort te doen dat doe ik liever zelf. Ook Jack kreeg van het bestuur en bos bloemen en een leuk bord met tekst die hij nog even moest voorlezen van het bestuur, en ook hij kreeg een kan met opschrift. Gezien dat twee leden zijn gestopt, hebben twee nieuwe kandidaten zich aangemeld bij het bestuur dat zijn Marja Smit-Elema en Geir Eide , Marja zal de functie van Elly overnemen terwijl Geir (mogelijk) de functie als voorzitter op zich neemt. Het bestuur is zeer blij met deze twee nieuwe leden en gingen verder met de vergadering.de gehele vergadering is goed verlopen, maar helaas was het niet goed verstaanbaar, misschien is een microfoon een uitkomst. De voorzitter bedankte de aanwezigen voor hun bezoek, na de vergadering kwam wethouder Be Schollema nog een lezing geven over de zorg/Jeugd/werk Participatiewet.84133167

                                                    Nieuwe bestuursledenmarja                                                        Marja Smit-Elema11                                               Nieuwe voorzitter van Orando                                                                                                          Geir Eide