2e Paasdag paasvuur in Westeremden

paasvuur 2015Westeremden-Orando hield op de tweede paasdag een paasvuur bij fam. Dijkema aan de fiveldijk 2.
Dit jaar is er nog nooit zoveel hout bijeen gebracht als dit jaar, mensen zijn massaal aan het snoeien geweest en er waren mensen bij die graag af wilden van hun hout die al jaren in de schuur opgeslagen lag en dit was zo,n plek waar je het naar toe kon brengen, als er maar geen verf op zat. Gezien dat het weer goed gezind was kwamen er ongeveer 120 mensen op het paasvuur af, De hemel was schoon en er was geen pluimpje aan de hemel te zien en zo kon men het rookspoor tot wel aan Groningen en misschien nog wel verder zien. De organisatie van Orando kon tevreden naar huis keren terwijl de voorzitter het vuur nog een tijdje in de gaten hield om calamiteiten te voorkomen men kon spreken van een geslaagde avond.rooksjack