Herinneringen over Abt-Emo school.

Dorus

      Dorus Bolt, wie helpt Dorus uit z,n nacht merrie .

Dit is Dorus Bolt uit Westeremden, hij heeft een vraag. Als ik het fotoboek; honderd jaar Abt Emo school bekijk, dan is deze school in 1883 begonnen + 75 jaar = 1958, . En zijn vraag is wie kan hier meer over vertellen, dat wil Dorus graag weten. U kunt uw reactie hier kwijt of stuur even een mail dan zorg ik er voor dat het bij Dorus komt. 

Er is goed nieuws voor Dorus, Janny Koster oud dorpsgenoot heeft contact opgenomen met Dorus en probeert de waarheid boven tafel te krijgen, dus Dorus zijn droom komt misschien toch uit. Dorus Bolt We zijn er gelukkig uit….. Met hulp van Janny Koster en Annie v/d Laan Fokken blijkt het te gaan om de optocht ter viering van het 75-jarig bestaan Abt Emo school. ##### Hierbij wil ik graag iedereen bedanken, tel., per brief, per E-mail en per facebook voor de oplossing, nogmaals bedankt Janny, Annie en Koos Meijer .Janny Koster Nog even voor alle duidelijkheid. Het was een schoolfeest bij het 75-jarig bestaan van het gebouw van de openbare school te Westeremden. Om 11 uur vond de onthulling plaats van de naam,, Emo- school,, Het was voor mij vast een leuk feest met spelletjes had ik 1e prijs, jij Dorus 3e prijs. Leuke zoektocht. Groetjes Janny oet Hoogkerk.

Zo zie je maar weer.