Landelijke schoonmaak actie groot succes.

6

Westeremden- Zaterdagmiddag gingen de kinderen uit het dorp weer op pad om het jaarlijks zwerfvuil te verzamelen die hier en daar in het dorp lag. Ongeveer 14 kinderen uit het dorp deden hier aan mee, de kinderen werden in groepjes verdeeld en gingen met een begeleider op pad. Ook de speeltuin kreeg een opfrisbeurt, enkele ouders gingen met een boender en hogedrukspuit de speelattracties te lijf, en dat was ook wel nodig ook, gezien dat er groene aanslag op diverse attracties zat. Helaas was het weer niet goed gezind want de kinderen moesten het doen met wat lichte regen, maar de sfeer was er niet minder om want in totaal werd er door de kinderen ongeveer 70 kilo bijeen gebracht. Na afloop kregen de kinderen wat lekkers aangeboden door het Orando bestuur, Jack Olhsen voorzitter van Orando kon op een wat nattige middag toch tevreden terug kijken op een geslaagde middag en bedankte de ouders en de kinderen die hebben meegeholpen met het schoonmaken van het dorp en de speeltuin attributen. 51348