Jan Visser stopt als voorzitter van Baan / Sportvereniging

4

Westeremden- Vrijdagavond hield de sportvereniging haar jaarlijkse vergadering in het Dorpshuis van Westeremden. . Hierbij viel de opkomst wat tegen.de vereniging kon 10 personen welkom heten op de vergadering. Op de agenda stond de samenwerking van Sport en IJsvereniging centraal, er is door de beide verenigingen contact geweest om samen als Eén vereniging verder te gaan, dat houdt in dat het bestuur uitgebreid gaat worden van 14 naar 19 personen, daarvoor wordt nog een vergadering gehouden en zullen de bewoners op latere tijdstip op de hoogte worden gebracht. Na de koffie kondigde Jan Visser aan dat hij na 21 jaar als voorzitter van Baan/Sportvereniging het stokje over gaat geven aan een jongere voorzitter van de Sportvereniging en dat werd Hilbrand Huizinga uit Westeremden. De nieuwe voorzitter bedankte Jan Visser voor al zijn inzet voor de vereniging en werd als erelid verkozen, hierbij kreeg Jan Visser een bord met bloemen uitgereikt door de nieuwe voorzitter. Na de verkiezing werd er nog even overlegd of de contributie dit jaar ook verhoogd zou worden hierbij is na voren gekomen dat de contributie niet verhoogd zal worden. Ook het crossveldje bij het haventerrein ligt word verplaatst naar een nieuwe locatie bij de Viskenij, gezien dat het hier veiliger is. Dit alles zal eventueel dit jaar nog gerealiseerd worden. Na de vergadering werd er nog een leuk potje gesjoeld door de aanwezigen . Na afloop bedankte de nieuwe voorzitter iedereen voor de aanwezigheid.216