Team Arne Brontsema wint pupQuiz

3

Westeremden-In het cultureel centrum van Viskenij werd zaterdagavond een pubquiz gehouden.De spreekstalmeesters André Swieringa en Egbert Brontsema heten iedereen van harte welkom. In totaal deden er 40 personen aan het oer-Hollandse spel mee. De aanwezigen moesten als team vragen zien te beantwoorden en geluidsfragmenten zien te herkennen, dat was in het begin wat moeilijk gezien dat er wat technische problemen waren met de muziekinstallatie. Gelukkig werd dit uiteindelijk verholpen en konden de aanwezigen zich beter oriënteren op de geluidsfragmenten. Na acht ronden hebben gespeeld en enige uurtjes later kwam het team van Arne Brontsema als winnaar uit de bus en kregen van André een prijsje toe gedeeld. Zaterdag 21 maart word weer een gezellige pubquiz gehouden, ook u bent van harte welkom om mee te doen aan deze gezellige pubquiz .3124567