Memories-Marcus Roelof van Vliet

mark 05                                      † Marc was 47 jaar.
grafkaartkrantbordtjre01mark 01xxxxxxxxxx                                                     Veteranenclubveteranendag Oosterwijderwered

Marc en ik hebben heel wat beleefd zoals op vakantie gaan naar Zuid-Frankrijk waar we in een jagershut sliepen in de Pyreneeën en hebben daar heel wat af gelachen Ook de reis naar Bosnië waar hij als soldaat was gestationeerd heeft mij diep geraakt, maar we hebben daar ook veel plezier gehad in Trogir waar we op vakantie waren. Maar Marc mocht ook graag de publiciteit op zoeken zo was hij vaak te horen bij radio noord en als het even kon ook op de regio-tv daar deed hij zijn verslag met veel liefde, maar zo kreeg hij ook veel aandacht wat hij graag wilde. Ik wil hierbij de laatste uitzending van Tv-Noord laten zien waar hij klaagde over de slechte gsm-ontvangst in het Dorp.