Jos Woltman Dart kampioen 2015

vossss   Westeremden-Vrijdagavond was het weer zover, in cultureel centrum Viskenij  werd weer voor de 15 keer Dop,s Dart toernooi gehouden.
Ongeveer 22 jongeren hebben zich aangemeld om hieraan deel te nemen, na wat in gegooid te hebben werden de jongelui door spreekstalmeester Jan Willem Brontsema net als in de World cup darts toernooi binnen gehaald met veel gejuich. Al gauw waren de spanningen van de gezichten af te lezen, want iedereen wilde graag de wisselbeker winnen, het werd een hete avond voor de jonge lui. Want in de finale leek het erop dat Johan Maring uit Stedum de wisselbeker voor de derde keer weer zou winnen, maar Jos Woltman uit Wirdum stak daar een stokje voor en bleek toch met wat koelere worpen de winnaar van deze avond te worden. De wisselbeker werd uitgereikt door spreekstalmeester JanWillem Brontsema voorzitter van jongerencentrum de YoungOnes.
1e Jos Woltman uit Wirdum
2e Johan Maring uit Stedum31245678910111213141516vossss