Kerstviering 2014

11

Westeremden-Woensdagavond 24 dec vond er een kerstviering plaats door gezamenlijke kerken uit Westeremden .
Deze werd gehouden op het Dorpsplein in Westeremden. Het weer was goed gezind deze avond, gezien dat de dagen er voor veel regen heeft plaats gevonden was het een uitstekende avond om rond het vuur op het Dorpsplein kerstliederen te zingen, dat werd gedaan door leden van excelsior. Daarna ging men naar de kerk om de kinderen te horen zingen, Egbert Smit naam het woord om een toespraak te houden, daarna vertelde Roelf Rijnders een kerstverhaal, Judith Mulder en Meta Stock zongen samen met de kinderen kerstliederen. Na de dienst kon men een versnapering nemen bij Jan Olthof zoals koffie en Glühwein.
Daarna werd er nog gezongen door de kinderen .

131415 1719202218