Kerstmarkt 2014

                                              

Westeremden- Zaterdag 6 dec was er een kerstmarkt in het dorpshuis die werd
georganiseerd door dorpsvereniging Orando. Net als voorgaande jaren waren er weer diverse leuke kraampjes aanwezig, ook Altje en Ale van de Ploeg waren weer bereid om heerlijke soep te serveren, daar werd gretig gebruik van gemaakt. Gezien dat er op veel steden kerstmarkt waren kwamen toch nog redelijk wat mensen op de kerstmarkt af. Ook werden weer kerstbomen verkocht op het Dorpsplein en dat ging behoorlijk goed gezien dat ze de prijzen niet hebben verhoogd terwijl dat in andere steden wel zo was. De firma Oldenhuis leverde vrijdag een zeer hoge kerstboom af en die werd versierd door de voorzitter van Sportvereniging en de voorzitter van Orando . Ook wel Knabbel en Babbel genoemd .