Dorpskapper- Piet Koster.

Westeremden- Oude tijden herleven wie was en waar woonde Piet Koster.
Dat zult u zich wel afvragen.de echte geboren Westeremder weet wie hij was. Piet Koster was in de jaren 1955 t/m 1965 de Barbier van Westeremden, beter gezegd hij begon als kappersknecht bij winkeltje Doorn, daarna heeft hij de schoenmakerswinkel overgenomen van Huizinga aan de Pastorieweg, Ook was Piet koster van de Hervormde kerk. Piet was een fanatiek vissermannetje die heel wat prijzen had gewonnen bij visvereniging ” de Karper” uit Westeremden. In z, n dagelijkse leven was Piet kapper van beroep,als je bij hem kwam om te knippen dan ging het altijd over vissen daar kon hij uren over vertellen. Ook verkocht hij hengels en diverse vismaterialen, Helaas is Piet op vrij jonge leeftijd overleden hij werd 45 jaar oud. U zult zich misschien wel afvragen waar  Piet Koster heeft gewoond. De kapsalon was gevestigd waar nu de fam. Tucker woont aan de Pastorieweg 25.

Heeft u ook foto,s van vroeger stuur deze naar koosmeijer@live.nl