Schildersclub Garrelsweer: houd expositie .

Westeremden-Zaterdag 10 mei om 15:00 uur wordt de derde expositie van de schildersclub Garrelsweer  feestelijk geopend  door beeldend kunstenaar Henk Helmantel.

Iedereen is van harte welkom in het Dorpshuis Weersterheem om de opening bij te wonen en de kunstwerken te bekijken. De schildersclub bestaat uit 28 enthousiaste leden en staat onder deskundige en creatieve leiding van beeldend kunstenaar Maria Hoeksema .

Uit de vele werken is voor deze expositie is een indrukwekkende collectie samengesteld, waarbij de ontwikkeling van eigen stijl voorop staat. Er zijn zowel abstracte als figuratieve werken te bewonderen in verschillende technieken.

De expositie duurt twee dagen, waarbij het dorpshuis voor de gelegenheid is omgebouwd tot een galerie. Openingstijden: zaterdag 10 mei van 15:00 tot 18:00 uur en zondag van 11:00 tot 17:00 uur. U vindt dorpshuis Weersterheem aan de Stadsweg 76A te Garrelsweer, de toegang is gratis. zie ook de website schildersclub.nl