Aries Slager Sjoelkampioen 2013 /2014

nr-26 Westeremden -Sjoelclub A.S.D.M ( alle schijven doen mee)

Aries Slager is voor de tweede keer sjoelkampioen geworden. Twee jaar geleden kwam een groepje mensen bij elkaar met het idee om te gaan sjoelen. Er was veel belangstelling vanuit het dorp dat er in competitie verband kon worden gespeeld.

Met tien personen gingen ze iedere maand sjoelen in ons Dorpshuis. Het eerste jaar werd Aries Slager uit Westeremden kampioen en kreeg toen een grote chocolade paasei uitgereikt. Gezien dat er meer belangstelling was om te gaan sjoelen werd de club uitgebreid met drie personen, het clubje bestaat nu uit 13 personen om Aries iets tegenstand te bieden, maar helaas ook dit jaar was Aries weer de beste, en kreeg van de voorzitter een Paaskip uitgereikt .
1e Aries Slager                 aantal punten  4935
2e Altje van v/d Ploeg        ,,            ,,       4625                                                                         3e Thea  Smit                    ,,            ,,       4541

nr-26Alle v/d Ploeg kreeg de poedelprijs voor zijn inzet.