Scheurvorming door aardgaswinning.

Westeremden – Door gaswinning hier in het noorden kunnen er vervelende situaties ontstaan aan uw huis, een gevel die verzakt is of een scheur in de muur van de badkamer en noem maar op Met deze problemen kunt u terecht bij de Nam die een medewerker langs stuurt en de problemen in kaart brengt ,daarna kunt u op zoek naar een aannemer die de problemen kan verhelpen en te herstellen, vaak is het zo dat een aannemer het keurig hersteld en de reparatie aan de buitenkant zorgvuldig verhelpt. Helaas zijn er ook klussenbedrijven die denken dat ze dit kunnen doen, maar vaak maken ze er een potje van ,die weten niet precies hoe ze te werk moeten gaan met alle gevolgen van dien. Ik heb foto’s gemaakt van huizen die hier in het dorp staan waar wokkelspiralen zijn geplaatst, daarna moet het op kleur worden gevoegd,het op kleur brengen is niet zo eenvoudig, daar moet je een beetje verstand van hebben. Helaas kunt u hier zien hoe het niet moet, witte voegen en nog erger, doorlopen voegen, dat betekent doorlopen van water, resultaat wit uitgeslagen muur en voegen. Dit probleem is bijna niet meer te verhelpen en de eigenaar blijft hier jaren tegen aankijken.