Nieuwsreporter van Westeremden.com

Westeremden – Nieuwsreporter van Westeremden.com Koos Meijer is dit jaar weer van de partij om leuke en wat minder leuke verslagen te maken over z, n dorp Westeremden .
Als beheerder van z, n website is hij al diverse jaren actief om alles vast te leggen wat er zoal gebeurt in z, n dorp. Drie maanden geleden heeft hij nu een nieuwe website over Westeremden die boven z, n verwachting goed word bekeken door de dorpelingen binnen en buiten Nederland wonen. Het begon allemaal met een simpele blog waar hij veel plezier aan beleefde, maar de tijden veranderen en je kon er ook niet zo veel mee, dus werd het tijd om het anders aan te pakken. Nu zie je de bedrijven die in het dorp actief zijn aan de rechterkant, je kunt er op klikken en je bent direct op de website van het bedrijf waar je moet zijn . Ook nieuw zijn de filmpjes die hij maakt in het dorp waar hij veel plezier aan beleefd, of de heer Meijer nog meer plannen heeft antwoord hij: ja hoor, ik heb nog ideeën genoeg maar die verklap ik nog niet.