Activiteitendag Boazkerk groot succes

Westeremden – zaterdag 5 oktober werd er een activiteitendag bij de Boazkerk georganiseerd. Op deze dag was er fancy fair, rommelmarkt, curiosa en een kindervrijmarkt. Maar ook kon men zich laten masseren door Romy Stelpstra, hier werd gretig gebruik van gemaakt, kon men een rit maken in een oldtimer en kon men meedoen met een verloting. Bij deze verloting kon men een echt schilderij van Helmantel winnen en een weekendje en/of midweek Ameland in de chalet van Rien van Os. ’s Morgens kwam alles wat rustig op gang, maar ’s middags was het een drukte van belang. De sfeer was geweldig! Mede omdat er ontzettend veel kinderen meededen aan de vrijmarkt. Deze opbrengst was overigens voor de kinderen zelf. Ook kwamen er veel oud-inwoners en oud-leden van de kerk op deze dag af, het leek zelfs op een kleine reünie. Mevr. Woudstra-Ubbens was de gelukkige winnares van het schilderij van Henk Helmantel. Zij is geboren en getogen aan de Vierburenweg, maar op latere leeftijd verhuisd naar Arnhem, en nu dus speciaal voor deze dag naar Westeremden gekomen. De winnares van het weekendje Ameland was Mare ten Hoor, en ook de midweek Ameland werd gewonnen door een Westeremder nl. Jesse Hospers. Tjeerd Olthof trad op als spreekstalmeester, en bracht wat muziek ten gehore. Het was een geweldige dag met geweldige opbrengst €5000.00 voor de Boaz Kerk.