Kerstavondviering op het dorpsplein 2012

Westeremden – kerstavondviering op het Dorpsplein. Ook dit jaar was er veel belangstelling op het Dorpsplein. Vele mensen waren er op af gekomen om het kerstspel te zien die door de dorpelingen werden uitgevoerd. Hierna kon men na het Andreaskerk  waar muziekvereniging Concordia onder begeleiding van het kerkorgel enkele kerstliederen ten horen zal brengen. Na afloop kon men genieten van een glaasje Glühwein

.60 Ook het padje naar de kerk was verlicht656768Herberg reizende ster69Er word gezocht naar de koningsherder70 nemen het publiek mee door het dorp.71 Kinderen zingen in het kerststalletje kerstliederen.727364 Op diverse plekken in het dorp werd er kerstliederen gezongen. De hele roette door het dorp waren de padden verlicht met kaarsen wat natuurlijk heel gezellig aandeed.66