Inzamelingsoverdracht in viskenij

30

Westeremden – Hierbij zijn aanwezig Marja Smit en haar gezin en Claudia Pestman en Jan en Geertje Visser.. De heer Visser richtte zijn woorden naar het bestuur van Danielle stichting met de woorden dat wij het niet alleen kunnen opbrengen daarom was Claudia Pestman bereid om de taak over te nemen van Joop Smit wat zij heel goed heeft gedaan. Namens de beheerders van het culturencentrum Viskenij willen we onze dank laten uitspreken voor de vele inzet wat deze mensen hebben gedaan voor de stichting.

De opbrengst kwam van Viskenij € 1750.00 -PKN Kerk € 289,40 – Joop zijn begrafenis € 1702.59 –Claudia Pestman die de vierdaagse heeft gelopen voor Joop – € 2450,50 Totaal word een bedrag overhandigd van € 6200.- aan de Danielle stichting . Hier was de stichting heel blij mee. De Danielle stichting bedankte iedereen voor hun bijdrage. De Stichting Daniëlle vervult de droomwens van jonge mensen met kanker tussen 18 en 30 jaar

29

Jouw droomwens komt uit! Heb je een droomwens die je in je eentje niet voor elkaar krijgt? En heb je een vorm van kanker? Misschien kunnen wij je helpen. Wij zijn ervoor om jouw droom waar te maken. Oude vrienden bezoeken bijvoorbeeld, of een vakantie voor je betalen, een ontmoeting regelen met jouw idool, een laptop voor je aanschaffen, of een bijzonder feest voor je of met je te organiseren. Zeg het maar. Het gaat om wat jij wilt!

273228