Feestweek 2011

Westeremden – Zaterdagmiddag was het weer zover iedereen liet ballonnen op bij de feesttent en hiermee werd de feestweek geopend. S, middags is er stratenvolleybal en avonds komt het feestgedruis echt pas los met DJ. Eling. Natuurlijk zijn ook de straten weer versiert, een gejureerd team zal beoordelen wie de mooiste straat heeft. Het Tema voor dit jaar was“Ik hou van Holland”


1
3568910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940

    Maandagavond is er een stille knieptocht door het dorp de beheerder Roel Olivier heeft er zin in met zijn cafetje Boven”T”Wotter Laat de gasten maar komen vertelde hij trots Ook de straten waren voorzien van leuke bouwwerken , zo hadden ze op de huizingeweg een FEBO en een koffieshop en er was natuurlijk veel meer tezien in de straten.   Dinsdagmiddag was er Jeu de Boul voor jong en oud       Die zelfde avond vond er naast de feest tent een tafelvoetbal plaats maar dan in groot voormaat en dat was leuk om tezien.     Woensdagmiddag konden de kleintjes mee doen aan oudhollands spelletjes .Woensdagavond kon men lekker dikdakken ,tijdens het eten zong een popkoor RIPA vrolijke liedjes en dat ging er goed in .ook werd deze avond de straat bekend gemaakt waar de paal heen gaat Hilbrand verteld dan hoe veel bonen er in de pot zit ,daarna kon men nog even een potje Bingo spelen. Huizingweg heeft de paal gewonnen die werd in ontvangst gehaald door janwillem brontsema Hilbrand rijkte de pot bonen uit aan klaas helmantel vrijdagavond was er een playback show diverse mensen uit het dorp deden hier aan mee,ook waren er mensen die live zongen. Jury die alles beoordelen. En natuurlijk weer een vollezaal publiek. 

Live gezongen gelijkenis hans westbroek                          Live gezongen Natuurlijk zingen deze heren ook een vrolijke noot ( Live). Aan het eind van de playbackshow was Jan visser nog even aan het woord ,hij vertelde dat koos en Joop uit het Dorp al jaren mee doen aan de vierdaagse van nijmegen .deze heren lopen voor Daniéllestichting maar helaas kreeg Joop Smit zelf problemen met z,n eigen gezondheid zodat ze dit jaar niet konden lopen dus kon er geen bedrag worden gegeven aan de stichting vertelde Jan Visser,Joop was hier van erg ontdaan maar gelukkig kwam zijn vrouw er aangelopen en overhandigde Jan Visser een redelijke bedrag die zij die avond had verzameld bij de mensen. het totalebedrag word later dit jaar bekend gemaakt. Als het allemaal goed gaat lopen Joop en Koos volgend jaar weer de vierdaagse. Zaterdag Strijd om de Tijd

Diverse straten strijden tegen elkaar,hiervoor hebben de leden van de feestweekteam leuke spelletjes bedacht .het is de bedoeling dat elke spel binnen een minuut word volbracht.

Lekker een bakje koffie. S,avonds was er een coverband ( In Bloom) om de avond nog even lekker op te zwepen, daarna is het afgelopen met feestweek 2011. Gelukkig hadden we het lekker droog deze week de weer goden haden het goed voor. ( hoewel de voorspellingen niet gunstig waren) op naar 2013.