Aktie voor ABT-Emo school

Westeremden- zaterdag de 26 februari starten we met een vrolijke actie: Als kandidaten hebben zich zes jongemannen ze beschikbaar gesteld de jongens worden met veel applaus verwelkomt. Twee jongedames uit het dorp, zullen deze jongens voor stellen onder het motto (Dorp zoekt vrouw). Het is een soort protest actie die de school wil houden. Het filmpje staat op youtube. Ook kunt u het filmpje op mijn website zien kijk hier voor bij de (Link) aan de rechterkant.

122 345678 99 1012131415161718192021223031333234Abt-emo school in AKTIE Zaterdag morgen hebben diverse mensen en kinderen zich laten zien op het schoolplein om een protest te houden tegen een mogelijke sluiting van het school. Het bestuur is hier niet mee akkoord wat de gemeente van plan is,daarom hebben de bestuur van het school de media op gezocht om aandacht te krijgen voor het behoud van de school . ook de kranten staan er bol van,aankomend maandagmiddag komt een team van SBS6 (Hart van Nederland) en NOS ook zal deze er aandacht er aanbesteden. Als de gemeente toch besluit om het school gebouw te sluiten is dat een dood steek voor de leefbaarheid in ons dorp en dat zou zonde zijn natuurlijk .De ABT-Emo school is de oudste school van noord Nederland en er gaan hier nog 34 kinderen naar de school, Daarom gaan maandag avond 28 februari het team van ,o.r. en m,r van de Abt-Emoschool naar de gemeentehuis ,waar een raadsvergadering wordt gehouden om handtekeningen aan te bieden. U bent natuurlijk van harte welkom maandagavond. 28 februari om 19.30 vertrekken we bij de school om naar de gemeentehuis te gaan ..