Vierdaagse Nijmegen

Westeremden – Het was weer zover, de twee wandelaars van Nijmegen (Joop Smit en Koos Visser) overhandigden zaterdag 6 november in de Viskenij een cheque aan de Danielle stichting. Het was voor de zevende keer, vertelde Joop Smit, we hebben voor dit jaar een bedrag van € 2180,50 bij elkaar gelopen en dat schenken we graag aan de Danielle stichting. De twee afgevaardigden van de Danielle stichting waren zeer blij met deze cheque.

Danielle 001Danielle 002Danielle 003Danielle 004Danielle 005Danielle 006Danielle 007Danielle 010Danielle 011Danielle 012Danielle 013Danielle 015Danielle 016Danielle 017Danielle 018Danielle 019jan 2jan 3jan 6jan 10jan 11jan 14myphoto (6)jan 17Daarna het woord aan Jan Visser ,uitbater van de Viskenij ,deze overhandigde een cheque van €1470.00 aan de twee afgevaardigden van de Danielle stichting. Wat doet de Danielle stichting nou precies ,kijk daar voor op deze website . http://www.stichting-danielle.nl/ daar vind u meer informatie wat deze stichting precies doet. Ook het aankomende jaar doen we weer mee, vertelde Joop ,maar dan moeten we ons wel goed laten inlichten waar we kunnen slapen ,vertelde koos, want we willen niet weer voor verrassingen komen te staan, zei Joop, je boekt een kamer in het centrum van Nijmegen en dat ging twee jaar goed, maar dan sta je de tweede dag zomaar op de straat de huiseigenaar wist zogenaamd van niets .Gelukkig was een medebewoner bereid ons te helpen om ons onderkomen veilig te stellen, zodat we onze derde dag als nog gewoon konden uit lopen zei koos. Gelukkig is voor ons alles nog redelijk goed afgelopen,maar we hebben wel geleerd dat je echt goed moet voorbereiden, zei Joop, je staat in Nijmegen van de ene dag op de andere dag zo op straat en dan heb je 50 km gelopen .DE leden van Danielle stichting bedanken de mensen voor hun goede inzet en hopen dat ze volgende jaar weer een beroep kunnen doen. Maar het gaat niet alleen over Joop en Koos en Jan en Geertje die hun zoon zo een laatste kans kunnen geven. MAAR OOK U KUNT een bijdrage geven aan deze geweldige stichting. Kijk op de website http://www.stichting-danielle.nl Het zou uw kind maar wezen.