Cafe roodehaan open tijdens corona virus.

Westeremden- Café Roodehaan Eten & Drinken is vanaf vrijdag 10 April weer open als afhaal café op de vrijdag, zaterdag en zondag. Hoe is dat met het ondernemen in Coronatijd?
Ondernemer-Teus: we zijn eerst 3 weken dichtgegaan, ook uit veiligheidsoverwegingen voor gasten en personeel. Dus was het even afwachten hoe het zich zou gaan ontwikkelen. Ondertussen zien we dat alles echt nog niet terug is naar gewoon, misschien na de zomer weer? Inmiddels hebben we alle maatregelen getroffen waardoor we nu als afhaal café open kunnen! Deze tijd hadden we ook nodig om ons bedrijfsconcept om te gooien zoals de bekende afhaal frituur, snacks en sauzen.

Ook hebben we 3 menu’s in de aanbieding: vlees, vegetarisch en vis. Daarnaast hebben we ook weer verse soep en een salade van de dag. En niet te vergeten, we verkopen ook dranken: 14 soorten frisdrank en 9 soorten bier moeten ook op voor de datum verloopt……
We hebben de eerste bestellingen al weer binnen!
En alles met 1,5 meter afstand in de keuken?
Karin en ik staan in de keuken en we krijgen de bestellingen binnen via kassaprinter. Een medewerker van ons neemt de bestellingen aan. Mensen betalen aan de kassa met pin en we volgen de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn er weer helemaal klaar voor!