Dorpsagenda Westeremden 2017

19 oktober Excursie KNRM Op 19 oktober organiseert Orando een excursie naar De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Het betreft een middagexcursie van 14.00 uur tot 16.00 uur. Aan de excursie zijn geen kosten verbonden maar de KNRM zou een donatie zeer op prijs stellen! U kunt zich opgeven via orandowesteremden@gmail.com of bij één van de bestuursleden.

25 november Sinterklaasintocht Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij op zaterdag 25 november aankomt rond 14.00 uur bij de kruising Huizingerweg/Vierburenweg. We verwachten dat alle kinderen de Sint welkom heten en hem begeleiden naar het dorpshuis. Daar zijn alle kinderen welkom, tot en met groep 8 van de basisschool. Sinterklaas neemt voor de kinderen een cadeautje mee. Ook zijn natuurlijk de kinderen die geen lid zijn van Orando welkom. Wel vragen we om deze kinderen 14 dagen van te voren aan te melden via het mailadres orandowesteremden@gmail.com. Voor deze groep kinderen vragen we een bijdrage van € 5,00 p.p.

16 december Kerstknutselen voor kinderen Op 16 december zijn alle kinderen om 13.30 uur welkom in het ijsbaangebouw. We gaan hier gezellig een middagje knutselen rondom het thema Kerst. Alle kinderen gaan met eigen gemaakte spullen weer naar huis rond 15.00 uur.

16 december Kerstworkshop voor volwassenen Nadat de kinderen klaar zijn met knutselen, kunnen de ouderen hun hart ophalen want om 15.30 uur beginnen we met een kerstworkshop! We vragen hiervoor een bijdrage van € 10,-. Opgeven via orandowesteremden@gmail.com.

24 december Kerstavond We vragen u deze avond alvast te reserveren voor een mooie kerstavond in/nabij de Andreaskerk voor alle dorpsbewoners. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de kerken in het dorp; Orando draagt hier ook aan bij. 31 december Nieuwjaarsvuurwerk Oudjaarsdag sluiten we traditioneel af met een spetterend vuurwerk vanaf het plein bij het Dorpshuis om 01.00 uur.

6 januari Nieuwjaarsborrel Op zaterdagmiddag 6 januari 2018 organiseren we onze nieuwjaarsborrel. Gewoon even gezellig met elkaar praten, een drankje en een hapje erbij van 16.30 uur tot 18.00 uur in het Dorpshuis. We hopen dat velen elkaar een mooi nieuwjaar toe kunnen wensen. 

5 november

Wijnproeverij in Chateau Viskenij 14.00 uur.

U wordt ontvangen met een glas LingeParel, de mousserende wijn van het Betuws Wijndomein. Geniet van een rondleiding door de wijngaard en leer ondertussen alles over de wijnbouw in Nederland. Uiteraard mag u ook proeven van het lekkers dat het domein voortbrengt. U krijgt 8 verschillende wijnen te proeven gecomplementeerd met vers gebakken stokbrood, huisgemaakte kruidenboter en een plateau Hollandse kazen.

Kosten 30,- 
Kaarten beschikbaar aan de bar of via wijntjeproeven@outlook.com